Op de historische grond en in het laboratorium van de voormalige “’n Stoom” is de De Olde Bandiek een bierbrouwerij annex proeflokaal gestart. Dit ambacht is ook al heel in Goor lang bekend. Met respect voor de historie worden er een aantal artisanale bieren ontwikkelen. Uiteraard blikken we niet alleen terug maar is het de bedoeling Goor als regionale bierstad op de kaart te zetten. Nu het mooie weer er aan zit te komen, wil De Olde Bandiek ook buiten op het terras een proeverij kunnen houden. Met hulp van vrijwilligers, een bijdrage van NLDOET en HBG is de basis gelegd voor wat moois. De woestenij ziet er al heel anders uit en nodigt uit om een proeverij aan te vragen.

Op 1 april (geen grap) is er de Open Bedrijvendag “Op Stoom” en kan een kijkje in de brouwerij tijdens het brouwen worden genomen en uiteraard een eigen bier worden geproefd

.