Bieren

Bestellen

BIER BESTELLEN

Het eerste speciaalbier van De Olde Bandiek is inmiddels her en der te verkrijgen. Stapje voor stapje veroveren wij langzaam maar zeker de landelijke markt. Diverse supermarkten, horeca gelegenheden zijn al enthousiast over ons lekkere biertje (Lente Boezem). Nu jij nog!

 

HORECA, SPECIAALZAAK & RETAIL

Ben je verantwoordelijk voor de inkoop van een supermarkt, horecagelegenheid, slijterij of speciaalzaak? Wil je ook kennismaken met onze bieren en ze opnemen in het assortiment? Dat kan!

Neem bij speciale wensen of vragen even contact op met een van de leden van ons salesteam. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

 
 

PARTICULIEREN

Nieuwsgierig? Je kunt ze ook bij ons bestellen. Je krijgt ze dan thuisgestuurd via onze webshop.

Lokaal

genieten

Vrienden

met een passie

Brouwen

is genieten

Genieten

van bier

Wie bunt trots

Het verschijnsel om geweven linnen en katoenen stralend wit te krijgen door bleken is al sinds de middeleeuwen bekend. Met water besprenkeld en door de zon ontstaan vrije zuurstof moleculen die als waterstof peroxide werken. Ze hechten zich aan vuil en lossen dat op.
Veel later heeft Thomas Ainsworth via de boekdrukkunst dit bleken op industriële schaal
voor de textiel-veredeling succesvol uitgewerkt. Er wordt stoom gebruikt om het bleken te activeren. In 1838 werd om negen uur ‘s morgens op de Twentse Stoomblekerij daarvoor in Goor de eerste stoommachine in Twente in werking gesteld. Het vervolg is dat er in de hoogtijdagen meer dan 700 mensen hun brood bij de stoomblekerij hebben verdiend.

Op de stoom
gebrouwen

Ook de nieuwsbrief ontvangen?

Loat hier oe gegeems achter! 

Brouwerie De Olde Bandiek

Bunschotenstraat 14
7471 CZ Goor
Kvk: 84270667
IBAN: NL04 INGB 0674 7772 47

Algemene voorwaarden

Geniet van het brouwen

Socials