Vrienden van

Word vriend van de Olde Bandiek

Als stichting Brouwerij de Olde Baniek houden wij ons bezig met het brouwen van bier. Brouwerijnen horen sinds jaar en dag bij Goor. OP het hoogtepunt waren er zelfs 17 in onze stad. Met respect voor historie gaan we een aantal artisanal bieren ontwikkelen. Het is echter onze bedoeling om niet alleen terug te kijken, maar willen we Goor als regionale bierstad op de kaart zetten.

Onze brouwmeesters hebben inmiddels drie bieren ontwikkeld: ‘Lente Boezem, een blond biertje, een dipa genaamd ‘n Diva Veur Oe’, en de winterbok ‘Ghoore Bock’. Je zult deze ongetwijfeld tegen zijn gekomen in de AH in Goor en bij Jumbo Leussink supermarkten of op onze website. WE willen toe naar een speciaalbier voor elk seizoen, één ‘doordrinkbier’ en tussendoor diverse ‘specials’ in een kleine oplage.

Vrienden van Brouwerie de Olde Bandiek

Om als eerste van onze activiteiten en brouwsels op de hoogte te zijn, kun je lid worden van ‘De vrienden van de brouwerie De Olde Bandiek. Het lidmaatschap kost €35,- per kwartaal.

Hiervoor krijg je:

Elk kwartaal een pakket met 6 bieren, bestaande uit flessen van ons seizoenbier en door ons zorgvuldig uitgekozen bieren van collega-brouwerijen.

  • In het eerste pakket krijg je tevens ons schitterende ‘de Olde Bandiek’-glas.
  • 20% korting op onze bieren
  • Een uitnodiging voor de feestelijke proeverij op de jaarlijkse ‘DOPhopavond’
  • De Nieuwsbrief

Interesse? 

Vul dan het het formulier hiernaast in.

Ik word vrienden van Brouwerie de Olde Bandiek

10 + 2 =

Op de stoom
gebrouwen

Brouwerie De Olde Bandiek

Bunschotenstraat 14
7471 CZ Goor
Kvk: 84270667
IBAN: NL04 INGB 0674 7772 47

Algemene voorwaarden

Onze kracht is ambacht

Socials