Goor, 10 september 2022

Na het succes van Lente Boezem brengt de Goorse brouwerij De Olde Bandiek op 14 september een tweede speciaalbier op de markt: ’N DIVA VEUR OE’. Dit speciaalbier is vanaf 17 september verkrijgbaar. 

’N DIVA VEUR OE

’N DIVA VEUR OE is een lekker krachtig speciaalbier met een frisse smaak. Deze Double India Pale Ale (DIPA) is met passie gebrouwen en heeft een hoog gehalte aan mout en hop. Daardoor heeft dit bier een hoger alcoholpercentage dan de gemiddelde India Pale Ale (IPA). Het alcoholpercentage van ’N DIVA VEUR OE komt uit op 7,5%. 

Verkoop

Na de presentatie, start op 17 september de officiële verkoop van ’N DIVA VEUR OE. Bestellingen kun je plaatsen via onze webshop www.deoldebandiek.nl. Daarnaast is dit speciaalbier verkrijgbaar bij AH Brandenberg in Goor en alle vestigingen Jumbo Leussink supermarkten in de regio.  

Altijd al ’n DIVA’ willen hebben? Brouwerij De Olde Bandiek maakt het onbereikbare mogelijk. Voor iedereen!